Proces

1. Overleg met klant

We vinden het belangrijk dat we u kennen, bijna altijd is er dus persoonlijk face 2 face contact. Wij bespreken graag onder het genot van een kop koffie!
Maar wacht bijna altijd? Ja dat klopt, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u gee tijd heeft hiervoor of dat een opdracht zoveel haast heeft dat dit niet mogelijk is, dan zal contact via telefoon en andere wegen lopen

Persoonlijk contact  draagt zorg voor een product met de goede uitstraling die bij u past! En dat niet alleen ook krijg je zo beide veel beter inzicht op wat er moet gebeuren.

2. Wat moet er gebeuren

Na het persoonlijke contact weten beide partijen goed wat de wens nou precies is.
Het klinkt misschien raar maar voor het gesprek heeft plaats gevonden hebben veel van onze klanten vaak een ander beeld van wat ze willen dan erna.
Soms komt het voor dat iets veel makkelijker en kleiner kan, of dat er juist dingen over het hoofd gezien worden, dit proberen we allemaal boven water te krijgen nog voor er ook maar een begin is!
Als alles duidelijk afgesproken is kan er begonnen worden met de realisatie hier is de ontwerpfase het eerste deel van.

3. Ontwerpen

Tijdens dit deel van het proces word er altijd eerst met één of meerdere concept(en) gewerkt.
Dit houd een ruwe schets in waarin veel van de functionaliteit zichtbaar wordt.
Als het concept is goedgekeurd en eventuele veranderingen zijn doorgevoerd word het ontwerp zelf verder door ontwikkeld precies passend bij wat de klant wil uitstralen.
In dit deel van het proces is dus veel contact met de klant.

4. Uitwerking

In deze fase is het ontwerp er al en heeft u al het gevoel hoe het product straks echt is.
Maar toch moet er nog veel gebeuren alles moet gebouwd en/of uitgevoerd worden.
Dit doen we net als het ontwerp op een zo precies mogelijk manier zodat alles goed en flexibel werkt, in het ontwerp is al gewerkt met oog op gebruikers ervaring maar in onze ogen bent ook u een gebruiker.
Dus het systeem (bijvoorbeeld een content management systeem) waar u mee werkt moet ook achter de schermen goed en makkelijk voor u in gebruik zijn.

5. Oplevering

Bij deze stap is het product zover af dat het in gebruik kan worden genomen.
Waar nodig zal er training worden gegeven en advies in gebruik van het systeem.
Bij grote opdrachten kan het zijn dat het systeem naar wens in delen word opgeleverd zodat er sneller een resultaat is waar uw bedrijf mee kan beginnen.